DEKAN FSH BERI PENGHARGAAN KEPADA TIM SYARI'AH FC

FSH. Dekan Fakultas Syari'ah dan Hukum UIN Ar-Raniry Dr. Khairuddin. M. Ag bersama wakil Dekan III, Dr. Agustin Hanafi.Lc.MA pagi tadi (selasa 10 januari 2017) memberikan penghargaan berupa sertifikat dan uang binaan kepada tim syari'ah FC yang telah menjadi Champion dalam turnamen sepak bola Fakultas Saintek UIN Ar-Raniry  beberapa waktu yang lalu. Dekan berharap Syari'ah Fc terus meningkatkan prestasi baik di tingkat kampus maupun di luar kampus serta belajar secara sungguh-sungguh agar kuliah selesai tepat waktu, kemudian menjaga nama baik almamaterr(H admin)

md razali saibin, pegawai hal ehwal Islam Kanan UNIVERSITI MALAYSIA SABAH MALAYSIA abusofia@ums.edu.my | 16-01-2017 11:06:42

Salam dan tahniah<br /> <br /> Tuan Admin boleh saya dapatkan maklumat perhubungan (telefon bimbit atau email) yang dapat membatu pihak kami membuat lawatan rasmi ke Fakulti Syariaah dan Hukum UIN Arraniry pd 27 Jan 2017 ini..<br /> <br /> terima kasih atas bantuan tuan.